Nieuws en artikelen

29 maart 2013

Krimpcafé arbeidsmarkt en regionale economie

Datum: 25 april 2013 van 16:00 tot 18:00
Locatie: Schipperhuis, Numansdorp

In de reeks Krimpcafés Zuid-Holland staat 25 april het thema arbeidsmarkt en regionale economie centraal. Spreker is dan prof. Frank van Oort van de Universiteit Utrecht, en voormalig directeur Ruimtelijke Economie van het Planbureau voor de Leefomgeving. Deze bijeenkomst wordt eveneens van 16 tot 18 uur gehouden, locatie is dan het Schipperhuis in Numansdorp (Hoeksche Waard). Hierna volgen nog Krimpcafés op Voorne-Putten en in het Groene Hart. Meer informatie volgt binnenkort.

U kunt zich aanmelden voor deze en de volgende bijeenkomsten via: [email protected]. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verdere programma. Voor meer informatie kunt u terecht bij Elly van der Klauw van Bureau Krimp en Ruimte: tel: 06 126 424 17 of e-mail: [email protected].