Team

De leden van het kernteam

cat_by_mystic200 Sjors de Vries (RUIMTEVOLK) is oprichter en directeur/uitgever van RUIMTEVOLK. Hij studeerde Sociale Geografie aan de Rijksuniversiteit in Groningen en werkt vanuit zijn eigen bureau BSDV aan projecten op het snijvlak van stedelijke ontwikkeling, wonen en ruimtelijk beleid. In 2007 nam Sjors het initiatief voor ‘een nieuw platform voor professionals die geloven dat een vernieuwende ruimtelijke ordening een bijdrage kan leveren aan duurzame antwoorden op de maatschappelijk opgaven van vandaag en morgen‘.
Wongema3 Judith Lekkerkerker (RUIMTEVOLK) is onderzoeker en hoofdredacteur bij RUIMTEVOLK. Judith studeerde architectuur aan de TU Delft en heeft een achtergrond in ontwikkelingssamenwerking, stedelijk management, volkshuisvesting en het opzetten van trainingsprogramma’s en participatie in stedelijke ontwikkeling. Judith wordt gedreven door het fenomeen ‘stad’ en werkt vanuit haar bureau Co-Urb als verbinder tussen partijen die een rol spelen in de ontwikkeling van de stad.
Wongema3 Caroline Bégin (RUIMTEVOLK) is ontwikkelaar en bureaumanager bij RUIMTEVOLK. Ze studeerde architectuur aan de Université de Montréal en is freelance architect, ontwerper en adviseur. Caroline is architect geworden vanuit een fascinatie voor de relatie tussen mens, maatschappij en de gebouwde omgeving.
Wongema3 Erik van Eijnden(Ministerie van Infrastructuur en Milieu / programma Bevolkingsdaling en Ruimte) Judith is hoofdredacteur en onderzoeker bij RUIMTEVOLK. Judith studeerde architectuur aan de TU Delft en heeft een achtergrond in ontwikkelingssamenwerking, stedelijk management, volkshuisvesting en het opzetten van trainingsprogramma’s en participatie in stedelijke ontwikkeling. Judith wordt gedreven door het fenomeen ‘stad’ en werkt vanuit haar bureau Co-Urb als verbinder tussen partijen die een rol spelen in de ontwikkeling van de stad.
Wongema3 Thomas Buijs (Ministerie van Infrastructuur en Milieu / programma Bevolkingsdaling en RuimteJudith is hoofdredacteur en onderzoeker bij RUIMTEVOLK. Judith studeerde architectuur aan de TU Delft en heeft een achtergrond in ontwikkelingssamenwerking, stedelijk management, volkshuisvesting en het opzetten van trainingsprogramma’s en participatie in stedelijke ontwikkeling. Judith wordt gedreven door het fenomeen ‘stad’ en werkt vanuit haar bureau Co-Urb als verbinder tussen partijen die een rol spelen in de ontwikkeling van de stad.