Nieuws en artikelen

18 september 2013

Inspiratiedag Dorps(huis)ontwikkeling (Gelderland)

Verder kijken, nieuwe inzichten krijgen, ervaringen uitwisselen en geïnspireerd raken door praktijkvoorbeelden en netwerken. Dat staat centraal tijdens de Inspiratiedag Dorps(huis)ontwikkeling op 5 oktober in Zelhem. De dag wordt georganiseerd door Vereniging Kleine Kernen Gelderland i.s.m. het Kenniscentrum Leefbaarheid & Gemeenschapsvoorzieningen.

Onderwerpen die in praktijkvoorbeelden en discussie centraal staan zijn onder meer organisatie, zorg, voorzieningen en digitale dorpen.

De dag is bedoeld voor bestuursleden van dorpsbelangenorganisaties en werkgroepen die zich inzetten voor de leefbaarheid in het dorp, bestuursleden van dorpshuizen, MFC’s en Kulturhusen, ambtenaren, politici en bestuurders van gemeenten en overige geïnteresseerden.

Kijk hier voor het volledige programma.
 
Datum: zaterdag 5 oktober, 9:15 – 15:00 u.
Locatie: ‘t Streekhuus, Dr. Grashuisstraat 8, 7021 CL Zelhem
Prijs: kosteloos