Nieuws en artikelen

16 augustus 2013

Inspiratie uit de regio, Zuid-Limburg

Op 11 september organiseert Vereniging Kleine Kernen Limburg in Wittem een inspiratiebijeenkomst voor de regio Zuid-Limburg. Tijdens deze bijeenkomst staan initiatieven van bewoners weer volop in de schijnwerpers. Zo wordt onder andere een inventarisatie van bewonersinitiatieven op het gebied van zorg gepresenteerd, vertelt maatschappelijk makelaar Peter-Paul Muijres over allianties tussen bewonersgroepen en lokale ondernemers, en presenteren bewoners uit Reijmerstok hoe zij werken aan de toekomst van de school in het dorp.

Datum, tijd: woensdag 11 september, 19:00-22:00u
Locatie: Klooster Wittem, Wittemer Allee 32 te Wittem
Kosten: Deelname is gratis
 
Voor het hele programma, kijk op de website van Vereniging Kleine Kernen Limburg.