Nieuws en artikelen

20 juni 2013

Ook tijdelijke subsidieregeling in provincie Zeeland

Tot 1 augustus 2103 is er vanuit het Plattelands Ontwikkelings Programma 2007 – 2013 (POP-2) extra budget beschikbaar voor projecten die gericht zijn op het bevorderen van toeristische activiteiten en/of de instandhouding en opwaardering van het landelijke erfgoed. Ook projecten die de leefkwaliteit op het platteland of de verscheidenheid van de plattelandseconomie bevorderen, komen in aanmerking voor subsidie. Kleinschalige projecten met een verzoek tot een bijdrage van maximaal 20.000 euro de voorkeur en de projectvoorstellen moeten direct en snel uitgevoerd kunnen worden.

Met deze voorwaarden lijkt de subsidieregeling ideaal voor projecten vanuit bewoners en ondernemers in Zeeuwse dorpen.

Lees meer